X
تبلیغات
گامی به سوی تندرستی
از خطر کردن نترسید!

   از خطر کردن نترسید !

 

   ترس و وحشت ،غالباً مارا از کار و تلاش باز می دارد . چون تا زمانی که

 

   به خاطر «ترس» کار را انجام ندهیم ،هرگزنمی توانیم آن را انجام دهیم

 

   روان شناس ها بر این باورند که وقتی از خطر کردن با انجام کاری می

 

   ترسیم ،معمولاً با دو باور غلط سرو کار داریم که باید به آن غلبه کنیم :

 

   باور اول این است که پرداختن به یک کار ترسناک یک فاجعه است و

 

   باور غلط دوم این است که انجام ندادن یک کار دشوار،ساده تر از رو به

 

   رو شدن با آن است !

 

   « سعی کنید بر این دو باور غلط ،غلبه کنید .»

[ دوشنبه سی ام اردیبهشت 1387 ] [ 12:3 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
همجواری با سیگاری ها چه بیماری هایی به دنبال دارد

۴0% افرادغیر سیگاری در جامعه در معرض مضرات ناشی از دود     

 

سیگار هستند که شامل خارش چشم ،بینی ، گلو و بیماری های قلبی

 

و عروقی و نیز افزایش ابتلا به برونشیت ،عفونت ریه و سایر بیماریهای

 

تنفسی می باشند .

[ یکشنبه بیست و نهم اردیبهشت 1387 ] [ 12:56 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
عوامل محرک سردرد های میگرنی

عوامل محرک سردرد های میگرنی

 

عوامل متعددی باعث تحریک و تشدید سردرد در افراد مبتلا به میگرن

 

می شود که برخی از این عوامل عبارتند از:تغییرات هورمونی،استرس

 

نور شدید ،بوی تند وزننده ،فعالیت شدید بدنی ،تغییرات فصل ،آب وهوا

 

برخی ازترکیبات غذایی باعث تحریک سردردهای میگرنی می شود .
[ پنجشنبه بیست و ششم اردیبهشت 1387 ] [ 11:36 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
با مصرف سبزیجات 5 سال جوانتر شوید

   با مصرف سبزیجات 5 سال جوانتر شوید

 

   بر اساس تازه ترین مطالعات سبزیجات غذای مغذی بوده و مصرف آن

 

   ها می تواند در پیشگیری از تحلیل قوای ذهنی سالمندی مؤثر باشد .

 

   محققان اعلام کردند : میزان تغییرات و کاهش توان ذهنی افراد که

 

   حداقل سه نوبت سبزیجات را در برنامه غذایی روزانه خود می گنجانند

 

   تا 40 در صد کمتر از افرادی است که روزانه کمتر از یک وعده سبزیجات

 

   مصرف می کنند به گفته محققان این امر به منزله ی «پنج سال جوان

 

   تر شدن »است !  

 

   نتایج مطالعات طی دوره ی شش ساله انجام شد ،نشان داد که

 

   مصرف سبزیجات بویژه سبزیجات دارای برگ پهن و سبز ،روند تحلیل

 

   توانایی ذهنی و ادراکی را در مغز کند می کند .

[ سه شنبه بیست و چهارم اردیبهشت 1387 ] [ 12:32 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
مواظبت از پوست

مواظبت از پوست صورت :

 

چگونه پوست را تمیز کنیم .

 

هر روز صبح باید تمام سطح پوست را با آب 18 – 40 درجه سانتی گراد

 

بدون استفاده از صابون شست . آب بهترین وسیله شستشو و تمیز

 

کردن پوست می باشد .اینکه می گویند خدای زیبایی «افرودیت » از

 

کف دریا متولد شده است بیجا نیست،آب نه تنها پوست را تمیز می کند

 

بلکه بر سیستم عصبی پوست نیز اثر مثبت دارد. آب مورد استفاده

 

برای شستشوی پوست نبایدسخت باشد،آب سخت در ترکیب خود مقدار

 

زیادی نمک دارد که با چربی پوست مخلوط شده،ماده ای چسبنده به

 

بوجود می آوردکه در آب حل نمی شود.این ماده بر روی پوست کشیده

 

می شود و غده های پوست را می بندد و مانع تنفس پوست می شود.

[ دوشنبه بیست و سوم اردیبهشت 1387 ] [ 12:35 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
چند پیشنهادبرای حفظ بینایی

چند پیشنهاد برای حفظ بینایی:

 

  1- در زیر نور کم مطالعه نکنید مخصوصاً اگر حروف ریز باشند .

   

  2- سعی کنید طوری قرار بگیرید که وقت مطالعه نور  از راست بر روی

 

   صفحه مورد مطالعه بتابد .

 

3-   مدت طولانی به صفحه ی تلویزیون ( مخصوصاً تلویزیون رنگی باشد

 

  نگاه نکنید .فاصله چشم تا تلویزیون باید حداقل 4 تا 5/4  متر باشد .

 

4-   عینک های آفتابی را فقط در موقع لزوم به چشم بزنید ( در مقابل

 

 آفتاب شدید ،در کوه ، در برف و....)

[ شنبه بیست و یکم اردیبهشت 1387 ] [ 13:52 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
رفع پوکی استخوان با آلو سیاه

  رفع پوکی استخوان با آلو سیاه

 

  آلو سیاه بهترین درمان برای پوکی استخوان است خوردن الو سیاه

 

   باعث ترمیم استخوان های بدن می شود پوکی استخوان بیماری

 

   است بیشتر افراد در دوران پیری به آن دچار می شوند و می تواند   

 

   مشکلات زیادی ایجاد کند .

 

   با انجام ورزش های روزانه ،نکشیدن سیگار ،تغذیه مناسب و نخوردن  

 

   مشروبات الکلی می توان از بروز بیماری پوکی استخوان پیشگیری

 

  کرد و برای پیشگیری از این بیماری 4 ساعت پیاده روی در هفته با

 

   مصرف بهترین داروها برابری می کند .  

[ دوشنبه شانزدهم اردیبهشت 1387 ] [ 12:3 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
تقویت ناخن و مراقبت از آن

    تقویت ناخن و مراقبت از آن

 

   برای تقویت ناخنها می توان آنها را با ویتامین تغذیه نمود یعنی سه

 

   قسمت ویتامین A و D و یک قسمت ویتامین E را با 20 قسمت از کرم

 

   تغذیه مخلوط کرده به نوک انگشتان و دست بمالید .

 

   معمولاً ناخنها را باید هر 7 تا 10 روز یکبار لاک زد ،استفاده بیشتر لاک   

 

   ناخنها را خشک وشکننده می کنند . لاک را باید با مایع مخصوص تمیز

 

    کرد .که روغن کرچک موجود در این مایع باعث نرم نگه داشتن ناخن

 

    می شود استفاده از استن ممکن است باعث شکستگی و خشکی  

 

    ناخن شود .

[ یکشنبه پانزدهم اردیبهشت 1387 ] [ 12:1 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
خواص کنگر

کنگر :

 

کنگر دارای اثر ادرار آور و دفع سنگ های کلیه است برای درمان

 

زخم های معده نیز مفید است.

 

[ دوشنبه نهم اردیبهشت 1387 ] [ 11:19 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
مزایای ماهی و اثرات شفا بخش آن

      مزایای ماهی و اثرات شفا بخش آن

 

1-   تقویت حافظه و قوای فکری با مصرف ماهی .

 

2-   نقش ماهی در دفع سموم و مواد زائد بدن .

 

3-   تقویت اعصاب و تحریک سیستم عصبی با مصرف ماهی

 

4-   نقش ماهی در افزایش میزان رشد بدن .

 

5-   اثرات درمانی مصرف ماهی در رفع بیماری های پوستی .

 

6-   تقویت نور چشم و قوای بینایی با مصرف ماهی

 

7-   نقش ماهی در افزایش میزان مقاومت دفاعی عفونتها .

 

8-   ماهی به عنوان دارویی موثر در درمان بیماری ریوی بویژه سل

 

9-   تقویت پیاز مو ورفع ریزش موی سر با مصرف ماهی .

 

10-تقویت نیروی جنسی با مصرف ماهی .

 

11- ماهی غذایی مناسب و منبع پروتئین کم کالری ترای افراد چاق

   

12- نقش ماهی در کاهش عوارض بیماری قلبی و عروقی .

 

13- ماهی غذایی مناسب برای افراد با گوارش ضعیف .

 

     14- نقش ماهی در کاهش عوارض ناشی از کمبود ید در بدن
[ یکشنبه هشتم اردیبهشت 1387 ] [ 12:21 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
مواد موجود در کدو سبز و روش نگهداری آن

   کدو سبز :مواد موجود در کدو سبز و روش نگهداری آن

 

    کدو سبزغنی از ویتامین آ و ث مواد معدنی ،نیاتین ،ریبوفلاوین ،

 

   نیاسین ،آهن و پتاسیم است .

 

   انتخاب پوسته نرم آن باید تازه باشد و نسبت به ظاهرش سنگین

 

   باشد و رنگ خوبی داشته باشد . تخم ها نیز نرم باشد .

 

   بهترین راه نگهداری : کدوی سبز تا یک هفته در کیسه پلاستیکی

 

   در یخچال قابل نگهداری است .

[ شنبه هفتم اردیبهشت 1387 ] [ 12:41 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
سکسکه

    سکسکه:

 

    سکسکه گرفتگی بی اختیار و تکرار شونده دیافراگم است. به دلیل بی

 

    قراری عصبی دیافراگم بوجود می آیدو بیشتر نزد مردان رخ می دهد

 

    و نوع زود گذر آن به علت ناراحتی های گوارشی ، مصرف الکل زیاد

 

   خوردن مواد غذایی گرم یا مواد محرک می باشد .

 

   درمان:تنفس عمیق درکیسه کاغذی (موادپلاستیکی به مجرای هوایی

 

   کشیده می شود .) بلعیدن نان خشک ،شکر ،جویدن یخ ، بطور تجربی

 

   قطره ترخون مؤثر بوده است .

 

   پیشگیری : هنگام گرسنگی غذا خوردن و بیش از اندازه میل نمایید

 

   همیشه فضایی را جهت فعالیت معده در نظر داشته باشید .

 

    اندازه نگهدار که اندازه نکوست .

[ پنجشنبه پنجم اردیبهشت 1387 ] [ 12:21 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
پروتئین و دیابت

    پروتئین و دیابت

 

    فرد دیابتی بایستی حداقل گوشت را مصرف نماید نیاز روزانه فرد

 

    دیابتی 8%گرم بر کیلوگرم باشد . شیر و پنیر ،تخم مرغ ،نان همه

 

    پروتئین دارند در فرد دیابتی 5- گرم مصرف کنند و توصیه می شود

 

    طوری مصرف کنندکه آمینواسیدهای اساسی به آنها برسدکه امروز

 

    می گویند گیاهخوارها که گوشت استفاده می کنند هیچگاه دچار

 

    کمبود آمینواسیدها اساسی نمی شوند .پروتئین برای کلیه سم

 

    است ولی الیاف غذایی در درمان شد نقش اساسی است .

 

[ سه شنبه سوم اردیبهشت 1387 ] [ 12:40 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
تفاوت اساسی گوشت قرمز با ماهی

   تفاوت اساسی گوشت قرمز با ماهی :

 

   1- ماهی 15 تا 20 درصد پروتئین دارد در صورتیکه گوشت قرمز

  

    دارای 5 تا 15 درصد پروتئین است . بنابر این100  گرم ماهی

 

    بیشتر از 100  گرم گوشت قرمز به بدن شما پروتئین می رساند .

 

   2- ماهی های کم چربی (ماهیهای لاغر) کمتر از 5 درصدو گوشت

 

    خوک 20 تا 30 درصد چربی دارند .

 

   ۱-   چربی در ماهی طوری تقسیم شده که می توان آنرا جدا نمود .

  

   در صورتی که در گوشت قرمز ، چربی طوری در انساج پخش شده

 

   که این کار با زحمت صورت می گیرد .

 

   2-   میزان آب موجود در 100 گرم ماهی 7۵ گرم بوده در حالیکه این      

  

   میزان در 100 گرم گوشت قرمز بین 65 تا 70 گرم متغیر است .

 

   3-   در ماهی کمتر مواد کولاژن (ماده ای که با پخت زیاد تولید ژلاتین

  

   می نماید ) وجود دارد .همان ماده ای که اگر زیاد باشد هضم را

 

    مشکل می کند . پس چون ماهی از این ماده زیاد ندارد (بر خلاف

 

    گوشت قرمز ) هضمش از گوشت سهلتر است و کمتر در معده

 

    می ماند .

 

    6- میزان کالری موجود در 100 گرم گوشت قرمز بخصوص گوشت گاو

 

    به طور متوسط 220 کالری می باشد . در صورتی که این میزان در 100

 

    گرم ماهی بخصوص شاه ماهی فقط 80 کالری می باشد .

 

    7- ماهی کمتر از گوشت خاصیت حرارت بخشی دارد (به علت دارا

   

   بودن مقادیر کمتر چربی در آن )

 

   8- میزان آهن موجود در گوشت قرمز بیش از ماهی بوده ولی میزان

 

   ید گوشت قرمز کمتر از ماهی است .

 

   9- میزان کلسیم ماهی بسیار بیشتر از کلسیم گوشت قرمزمی باشد .

 

   بطوری که در 100 گرم گوشت ماهی بخصوص ماهی رودهو و میگو

  

   به ترتیب 650 و 323 میلی گرم کلسیم وجود دارد .در حالی که در 100

 

   گرم گوشت قرمز بخصوص گوشت گاو و گوسفند این میزان به ترتیب

 

    68و 150 میلی گرم می باشد .  

 

 

[ دوشنبه دوم اردیبهشت 1387 ] [ 12:2 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]