X
تبلیغات
گامی به سوی تندرستی - تغذیه
چه کودکانی کم هوش هستند؟
کودکان مبتلا به کم خونی در مدرسه یادگیری کمتری دارند و ضریب هوشی در این کودکان 5 تا 10 امتیاز کمتر از حد طبیعی می باشد. نخوردن صبحانه می تواند اثرات منفی در یادگیری داشته باشد و در شرایط ناشتایی(کوتاه مدت) اثرات هموستاتیک گلوکز خون را در سطحی ثابت نگه میدارد تا بر عملکرد طبیعی مغز لطمه وارد نشود. و اگر مدت زمان ناشتایی طولانی تر باشد نگهداری قند خون در سطحی که مغز قادر به فعالت طبیعی خود باشد دشوارتر شده و یادگیری و تمرکز حواس مختل می شود. کودکانی که صبحانه نمی خورند در انجام تکالیف ریاضی کارایی کمتری دارند و قدرت خلاقیت آنها کاهش می یابد. در سن دبستان کودکان بایستی هر 4 تا 6 ساعت برای نگهداشتن غلظت قند خون در حد طبیعی غذا بخورند. کبد که نقش ذخیره گلوکز را به صورت گلیکوژن به عهده دارد برای کودکان تنها برای حدود 4 ساعت گلیکوژن دخیره می کند. لذا علاوه بر وعده های اصلی غذا، کودکان سنین دبستان بین صبح تا ظهر و ظهر تا شب میان وعده نیاز دارند.

برچسب‌ها: صبحانه
[ پنجشنبه چهارم اردیبهشت 1393 ] [ 11:23 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
براي صبحانه بالنگ را فراموش نكنيد

براي صبحانه بالنگ را فراموش نكنيد.


از ديدگاه درمانگران طب سنتي صبحانه از مهم‌ترين وعده‌هاي غذايي است كه مي‌توان توان و قابليت دانش‌آموز را براي يادگيري مباحث درسي افزايش دهد. به گفته اين درمانگران گنجاندن برخي خوراكي‌هاي طبيعي در كنار عسل، تخم‌مرغ، شير و پنير تازه مي‌تواند توانمندي مغز و كارايي آن را در دوران مدرسه افزايش دهد. مرباي بالنگ كه از گوشت ميوه بالنگ يا اترج تهيه مي‌شود يكي از بهترين خوراكي‌هاي طبيعي است كه مي‌تواند توانايي مغز دانش‌آموزان را افزايش دهد. مصرف مرباي بالنگ علاوه بر افزايش كارايي مغز مي‌تواند بدن دانش‌آموزان را كه گهگاه بدون نظارت والدين سراغ خوراكي‌هاي ناسالم مي‌روند و دستگاه گوارش آنها را در برابر ميكروب‌هاي گوارشي و مسموميت‌هاي احتمالي تقويت كند. ضمن آنكه مرباي بالنگ بهترين و مفيدترين خوراكي طبيعي براي از بين بردن علائم گلودرد و سرماخوردگي در فصل پاييز است كه احتمال ابتلا به سرماخوردگي در ميان دانش‌آموزان بيشتر از ديگر روزهاي سال است



منبع:http://www.3neshaneh.com


برچسب‌ها: بالنگ
[ یکشنبه بیست و ششم آبان 1392 ] [ 14:36 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
انواع ظروف غذاخوري و اثرات آنها

·      ظروف مسي و روي به دليل آزاد كردن اين عناصر با ارزش درون غذا، باعث تاثير بر عملكرد سيستم مغزي و اعصاب و غدد درون ريز بدن مي شوند. يكي از مضرات ظروف مسي اكسيد شدن آنهاست كه بسيار خطرناك است و بايد به موقع قلع اندود شود.


 


برچسب‌ها: ظروف
ادامه مطلب
[ شنبه بیست و هفتم مهر 1392 ] [ 21:36 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
ادويه هاي تند

ادويه ها اگر به مقدار كم استفاده شوند مساله اي ايجاد نمي كنند اما چون جزء داروهاي غذايي محسوب مي شوند بر روي بدن اثر دارويي داشته و باعث تغيير در كيفيت بدن مي شوند و اگر به طور مرتب و زياد استفاده شوند مي توانند باعث ناراحتي هاي پوستي و آلرژي شديد، اسم، غلظت خون، خارش چشم و التهاب كبد شوند.


برچسب‌ها: ادويه
[ چهارشنبه بیستم شهریور 1392 ] [ 16:6 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
كمپوت و كنسرو
 

چون اين مواد براي مدت طولاني نگهداري مي شود به ناچار از مواد نگهدارنده اي به نام اتيلن ديامين تترا استيك اسيد (EDTA) جهت جلوگيري از از زود فاسد شدن آنها استفاده مي شود كه باعث ايجاد كم خوني ناشي از فقر آهن مي شود.

توصيه مي گردد به جاي آنها از كمپوت هاي خانگي كه با ميوه هاي مرغوب تهيه مي شوند استفاده شود.


برچسب‌ها: كمپوت, كنسرو
[ سه شنبه دوازدهم شهریور 1392 ] [ 13:45 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
ميوه هاي گلخانه اي و غير فصلي


طبق فرمايش امام صادق(ع) در كتاب توحيد مفضل، زمان رسيدن ميوه ها با زمان احتياج بدن هماهنگ بوده و خوردن ميوه هاي غير فصلي مضر مي باشد. به عنوان مثال خيار كه در تابستان مي رويد حدود 95% آب و 5% املاح دارد كه در گرماي شديد تابستان و براي افراد گرم مزاج بسيار مفيد مي باشد. اما مصرف آن در زمستان و فصول ديگر باعث بيماري هاي مختلف بلغمي مي شود. همچنين ميوه خيار و گوجه گلخانه اي به دليل اصلاح ژنتيكي، مصرف بيش از حد كودهاي شيميايي و همچنين تاثير گازهاي گلخانه اي مضرند و انواع آلرژي و حساسيت هاي پوستي را به وجود مي اورند.

بنابراين توصيه مي شود در هر فصل از ميوه مخصوص همان فصل استفاده شود.



برچسب‌ها: ميوه
[ شنبه نهم شهریور 1392 ] [ 13:9 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
ترشي و سركه هاي صنعتي


مصرف اين ترشي ها اشتهاي كاذب ايجاد نموده و باعث پرخوري گشته و مي تواند موجب ناراحتي هاي گوارشي مانند زخم معده و اثني عشر شود. همچنين افرادي كه به طور مداوم از اين قبيل مواد استفاده مي كنند، به دليل غلبه سردي مستعد ابتلا به بيماري هاي استخواني و مفصلي، ضعف اعصاب، صرع و ناتواني قواي جنسي مي باشند.

توصيه مي شود به جاي استفاده از آنها از ترشي هاي گياهي، آب ليمو ترش تازه، سركه هاي طبيعي مانند سركه سيب، انگور و غيره و همچنين زيتون پرورده استفاده شود.


برچسب‌ها: ترشي
[ چهارشنبه ششم شهریور 1392 ] [ 14:58 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
نمك
 

استفاده مداول از چاشني هاي شور مضر بوده و سلامتي انسان را به خطر مي اندازد و بهتر است بيش از مقدار لازم (6گرم در روز) استفاده نشود. دريافت زياد نمك، اثرات مضري بر سلامتي دارد كه مهمترين آنها فشار خون، پوكي استخوان، سرطان معده، آسم، بيماري كليوي و احتباس مايعات بدن مي باشد.

توصيه مي شود طبق سفارش بزرگان نمك را قبل و بعد غذا مزه مزه كرده كه باعث رفع صدها بيماري ميشود نه اينكه آن را به غذا اضافه كرده و مشكلات زيادي ايجاد كنيم.


برچسب‌ها: نمك
[ سه شنبه پنجم شهریور 1392 ] [ 18:37 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
غذاهاي مانده، بيات و فريزر شده
 

غذاهاي فريزر شده ارام ارام ماهيت ماده غذايي خود را از دست داده و خواص آنها كمتر مي شود و حتي طعم آنها نيز تغيير خواهد كرد. انجماد دشمن اصلي ويتامين ها خصوصا ويتامين E مي باشد. توصيه مي شود به جاي استفاده از اين گونه غذاها، از سبزي ها و حبوبات خشك كرده و يا گوشت و غذاهاي تازه استفاده كنيد.

[ دوشنبه چهارم شهریور 1392 ] [ 23:34 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
ساندويچ و پيتزا

ساندويچ و پيتزا به دليل داشتن سوسيس و كالباس، بيماري هاي مختلفي را باعث مي شوند. خمير پيتزا چون از آرد نول تهيه مي شود بعد از مصرف در روده تبديل به قند شده و توليد الكل مي كند كه مي تواند موجب بيماري ميگرن شود. از ديگر عوارض ناشي از اين غذاها بيماري هاي پوستي، عصبي و يبوست است كه خود عوارضي مانند هموروئيد، شقاق معده و بيماري قولنج روده و ... را به دنبال دارد.

توصيه مي شود به جاي آنها از فلافل كه از غذاهاي مفيد سنتي و ايراني مي باشد استفاده شود به شرط اينكه روغن آن سوخته نباشد.


برچسب‌ها: ساندويچ, پيتزا, سوسيس كالباس
[ یکشنبه سوم شهریور 1392 ] [ 16:1 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
آب يخ
 

نوشيدن آب يخ تغيير ناگهاني در دماي بدن و معده ايجاد كرده، باعث غليظ شدن شيره معده، از دست رفتن املاح موجود در خون و عدم تعادل سديم و پتاسيم در بدن شده كه مي تواند منجر به صدمه به سيستم عصبي و كبد و كليه شود. توصيه مي شود به جاي آن از آب خنك به همراه يك عدد ليمو ترش تازه استفاده شود. براي خنك كردن آب مي توان از يخچال و يا آب سرد كن هاي دو جداره كه در فضاي خارجي آن يخ قرار مي گيرد و با آب تماس ندارد استفاده كرد.


برچسب‌ها: آب يخ
[ یکشنبه سوم شهریور 1392 ] [ 15:51 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
مواد غذايي كه از سرطان سينه جلوگيري مي كنند
مواد غذايي كه از سرطان سينه جلوگيري مي كنند

چاي سبز:

پادشاه تمام نوشيدني هاي گرم است. چاي سبز حاوي مقدار زيادي آنتي اكسيدان است. تحقيقات دانشگاه هاي مختلف آمريكا نشان مي دهد كه چاي سبز در جلوگيري از سرطان سينه در مراحل ابتدايي رشد و پيش رفت تاثير بسزايي دارد.



برچسب‌ها: سرطان سينه
ادامه مطلب
[ شنبه یازدهم خرداد 1392 ] [ 19:7 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
سيب زميني

سيب زميني گياهي است كه از آمريكاي جنوبي به همه كشورها آورده شده است. اين ماده غذايي داراي آهن، فسفر، نشاسته، پروتئين، پتاسيم، ويتامين هاي «آ»،«ب»،«ث» و ساير مواد معدني است. اين سبزي بسيار مغذي است و اكنون قسمت عمده غذاي افراد را تشكيل ميدهد. براي افرادي كه ميخواهند رژيم غذايي كم كالري داشته باشند...




برچسب‌ها: سيب زميني
ادامه مطلب
[ جمعه بیست و هفتم اردیبهشت 1392 ] [ 13:3 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
قارچ ها
تشخيص قارچ سمي از غير سمي خوراكي مشكل است. مسموميت با قارچ سمي علائمي شبيه به مسموميت گوارشي دارد

90درصد مسموميت هايي كه با قارچ هاي سمي ايجاد ميشود ناشي از گونه آمانيتا موسكاريا است اما برخي قارچ هاي ديگر نيز ايجاد مسموميت ميكنند. قارچ هاي سمي به دليل داشتن سم آماتوكسين باعث بروز علائم مسموميت ميشوند.

  علائم مسموميت معمولا 6تا 24 ساعت پس از مصرف قارچ شدت ميگيرد...



برچسب‌ها: قارچ
ادامه مطلب
[ چهارشنبه هجدهم اردیبهشت 1392 ] [ 23:2 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
نوشابه و پوكي استخوان
افرادي كه روزانه يك ليوان نوشابه سياه مصرف ميكنند بعد از 35 سالگي ميزان بروز پوكي استخوان افزايش ميابد به طوري كه خطر ابتلا به اين عارضه در زنان 3 برابر و در مردان 5 برابر افزايش ميابد.

تامين مواد مورد نياز بهتر است از طريق مصرف مواد طبيعي باشد. با مصرف قندهاي مصنوعي مقداري قند اضافي به بدن ميرسد.

انواع شكلات داراي ميزان بالايي از چربي هاي اشباع شده هستند و برخلاف تصور عامه مردم ...



برچسب‌ها: نوشابه, پوكي استخوان
ادامه مطلب
[ چهارشنبه هجدهم اردیبهشت 1392 ] [ 22:54 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
خواص بادمجان
بادمجان گیاهی است یك ساله با برگ های بیضی شكل و متعلق به خانواده ای است که در آن، گوجه فرنگی، فلفل و سیب زمینی وجود دارند.

بادمجان از زمان های بسیار قدیم در هند كشت می شده و از آن جا به نقاط دیگر جهان، راه یافته است.

چین از قرن نهم هجری شروع به كشت و زرع آن كرد.

تجار انگلیسی این گیاه را در قرن هفدهم میلادی از گینه به انگلستان برده و آن را كدوی گینه ای نامیدند.

در ایران نیز مرغوب ترین نوع آن را به كاشان نسبت می دهند.

فواید تغذیه ای
بادمجان دارای خواص تغذیه ای بسیار مفید است به شرط این که سرخ نشود.



ادامه مطلب
[ یکشنبه دوازدهم آذر 1391 ] [ 18:39 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
خواص هویج

هویج سبزی ای شیرین، خوشمزه، اشتها آور، ادرارآور و از بین برنده یبوست است.

درمان کننده خوبی برای بیماری اسهال خونی و بیماری های ناشی از ورود کرم و انگل به بدن است و همچنین برای درمان زخم های عمیق مصرف می شود.

مواد مغذی موجود در هویج
هویج منبع غنی بتاکاروتن می باشد. بتا کاروتن مسئول رنگ نارنجی هویج است. هرچه بتا کاروتن زیاد تر باشد، هویج نارنجی تر می شود.

بتا کاروتن پیش ساز ویتامین A است، یعنی در بدن تبدیل به ویتامین A می شود.

ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی، محافظت از پوست، ریه، لوله گوارشی و همچنین در رشد سلول ها و تولید مثل حائز اهمیت است.

بتا کاروتن، یک آنتی اکسیدان است و بیماری های ناشی از پیری را کاهش می دهد.

منابع غنی این ویتامین عبارتند از: جگر، روغن جگر ماهی، شیر و لبنیات، کره و تخم مرغ. علاوه بر منابع فوق، ویتامین A در سبزیجات سبز و زرد رنگ نیز یافت می شود، از قبیل: سیب زمینی، اسفناج، هویج، کدو و خردل.

هویج به جز بتا کاروتن دارای فیتوکمیکال( Phytochemical) نیز است. این ماده به همراه فیبر محلول و دیگر مواد مغذی موجود در هویج فواید زیادی را به ما ارزانی می دارد.

این فواید شامل: جلوگیری از پیر شدن، محافظت بدن در مقابل بیماری ها، جلوگیری از آب مروارید، جلوگیری از پوکی استخوان و همچنین جلوگیری از عفونت مجاری ادراری است.



خواص هویج
* هویج، موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

* هویج، مقدار کلسترول خون را پایین می آورد.

* اگر هویج مصرف کنید، بینایی شما تقویت می شود و می توانید در شب بهتر ببینید.

* اگر اسهال دارید، هویج مصرف کنید.

* هویج بدن را از سرما محافظت می کند.

* هویج، تصفیه و تمیز کردن کبد را با خارج کردن صفرا و چربی ها انجام می دهد و کلیه ها را تقویت می کند.

* خوردن هویج برای تمیز کردن و استحکام دندان ها مفید است.

* هویج دارای هورمونی است که مانند انسولین عمل می کند و قند خون را تنظیم می کند. لذا برای بیماران دیابتی بسیار مفید است.

* افراد زیادی هستند که برای محافظت پوست شان در برابر اشعه خورشید، هویج می خورند.اما شما مراقب باشید، زیرا هویج پوست تان را از سوختگی آفتاب محافظت نمی کند.

هویج و خانم ها
* مادران شیرده اگر هویج بخورند، شیرشان زیاد می شود.

* هویج به کاهش خونریزی قاعدگی کمک می کند.

هویج و سرطان
* مصرف 1 عدد هویج در روز، از بروز سرطان ریه جلوگیری می کند.

* هویج مانند دیگر سبزی ها دارای فیبر است ، از این رو از سرطان روده بزرگ جلوگیری می کند.

* دریافت زیاد کاروتن، 20 درصد سرطان سینه را در زنان یائسه کاهش می دهد.

* دریافت زیاد کاروتن، 50 درصد سرطان مثانه، رحم، پروستات، کولون (روده بزرگ)، حنجره و مری را کاهش می دهد.

هویج و پوست
* هویج دارویی برای بهبود زخم است.

* با مصرف هویج، آکنه و جوش را از بین ببرید.

* هویج را با مقدار کمی نمک مخلوط کنید. مخلوط حاصل برای درمان اگزما به کار می رود.

هویج و درمان بیماری ها
* افرادی که هویج مصرف می کنند، بیماری های قلبی را از خود دور می کنند.

* هویج درمان کننده سنگ صفرا، بیماری های کبدی، سیفلیس و سل است.

* از سرفه های مداوم جلوگیری می کند.

* در زمان های قدیم، مصریان از هویج در درمان نیش زهرآلود مارها استفاده می کردند.

* پزشکان، هویج را برای درمان  گازکرفتگی سگ تجویز می کردند.

- در بهبود شبکوری، ناراحتی های پوستی، آب مروارید، خشکی پوست، آسیب به اعصاب شنوایی، چشایی و بویایی موثر است.

[ پنجشنبه یازدهم آبان 1391 ] [ 12:52 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
كنگر
               

كنگر  انواع مختلفي شامل كنگر معمولي و كنگر فرنگي يا همان آرتيشو دارد.

  باتوجه به اينكه در كشور ما مصرف كنگر معمولي رواج بيشتري داشته و شناخته‌‌شده‌تر است ما در اينجا به خواص اين سبزي فصل مي‌پردازيم.
كنگر معمولي گياهي است خودرو با برگ‌هاي خاردار و ساقه‌هاي ضخيم شبيه به كرفس كه از آن در پخت سوپ، خورش و حتي به‌صورت خام در سالاد استفاده مي‌كنند.
البته باتوجه به اينكه برگ‌هاي آن تيغ‌هاي ريز و تيزي دارند، هنگام پاك‌كردن مراقب دستان خود باشيد؛ پس بهتر است از دستكش استفاده كنيد.
كنگر طبيعتي گرم و خشك دارد و به همين علت آن را با ماست نيز مي‌خورند و در ضمن براي آن دسته از افرادي كه گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصيه مي‌شود. علاوه بر اين، كنگر منبع غني پتاسيم است.

خواص درماني
 كنگر ضدعفوني‌كننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم‌كننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقويت دستگاه گوارش مي‌شود.
 اين گياه و به‌خصوص برگ آن ادرارآور و نيروبخش است و در ضمن قلب را نيز تقويت مي‌كند.
 كنگر در درمان يرقان، نارسايي كبد و كم‌خوني مؤثر بوده و از كبد در برابر سموم شيميايي محافظت مي‌كند.
 محققان معتقدند وجود ماده‌اي به نام سينارين در عصاره برگ كنگر، باعث كاهش كلسترول و تري‌گليسيريد خون مي‌شود. در ضمن همين ماده به همراه ماده ديگري به نام اسيد كافئيك موجود در كنگر، كبد را در برابر عفونت حفظ مي‌كنند.

توجه: چه كساني بهتر است كنگر نخورند؟
 افرادي كه ناراحتي‌هاي كليوي و كبدي شديد دارند از مصرف برگ كنگر پرهيز كنند.

 زنان باردار و كودكان
 باتوجه به اينكه كنگر باعث انقباض كيسه‌صفرا مي‌شود، افرادي كه سنگ كيسه‌صفرا دارند، از خوردن آن صرف‌نظر كنند.

[ سه شنبه نهم آبان 1391 ] [ 15:28 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
خرما



خرما ميوه‌اي قديمي است كه نام آن 42 بار در قرآن كريم آمده است

اين ميوه پرخاصيت را مردم كشورهاي اروپايي و آمريكايي بيشتر در پخت كيك و شيريني مورد استفاده قرار مي‌دهند، در حالي كه در خاورميانه-به‌خصوص كشورهاي عربي- يكي از تنقلات اصلي به شمار مي‌آيد.

خرما ميوه‌اي مقوي است كه مواد معدني بسياري همچون آهن، پتاسيم، روي، منگنز و ويتامين‌هاي A، B و E دارد.

خرما داراي قند زيادي است و حدود 70درصد آن را كربوهيدرات تشكيل مي‌دهد. تحقيقات نشان مي‌دهد كه ايران 18درصد خرماي جهان را تأمين مي‌كند.

خواص درماني خرما

از جمله خواص خرما، خنثي كردن اسيد اضافي معده است. با توجه به اينكه زيادي اسيد معده باعث ترش كردن و دل‌درد مي‌شود، هنگام بروز چنين علائمي، 2 تا 3 عدد خرماي تازه را له كرده و در مقداري آب  جوش بيندازيد، سپس هم زده و بنوشيد.

- با خوردن يك عدد خرما به همراه شير، پيش از خواب، خواب راحتي خواهيد داشت.

- خرما ضد ميكروب است، سبب تقويت ستون فقرات شده و قوه بينايي و شنوايي را تقويت مي‌كند؛ همچنين سبب هضم غذا و خوشبو شدن دهان مي‌شود. كلسيم موجود در خرما عامل اصلي استحكام استخوان‌هاست؛ در ضمن فسفر آن نيز مانع ضعف اعصاب و خستگي مي‌شود.

به همين دليل، مصرف روزانه چند عدد خرما به سالمندان توصيه مي‌شود. به اين ترتيب با توجه به اينكه خرما داراي منيزيم نيز هست و سالمندان نيز براي جبران كاهش كار سلول‌هاي مغزي‌شان بايد غذاهاي منيزيم‌دار بخورند، اين ميزان مصرف، منيزيم مورد نياز آنها را نيز تأمين مي‌كند. در ضمن منيزيم موجود در خرما كاركرد كليه و لوزالمعده را آسان مي‌كند.

- خرما براي افرادي كه دوره نقاهت را مي‌گذرانند نيز مفيد است، همچنين مانع تجمع چربي شده و به دليل دارا بودن عناصر مفيد، دفاع بدن را نيز در برابر امراض بالا مي‌برد. علاوه بر اين، خرما براي بيماران داراي چربي خون، چاقي، ناراحتي‌هاي تنفسي، آسم و كليه التهابات، مفيد است.

- خرما از جمله ميوه‌هاي شيريني است كه مصرف محدود آن براي بيماران ديابتي نيز مجاز شناخته شده است.

- تحقيقات به‌عمل آمده نشان داده است مصرف خرما باعث افزايش شير مادر و همچنين ايجاد آرامش مادران در دوران بارداري مي‌شود.

- مي‌گويند مصرف خرما كار غده تيروئيد را نيز تنظيم مي‌كند.

- لازم به ذكر است با تمام مزاياي ياد شده، زياده‌روي در مصرف خرما براي كبد و طحال خوب نبوده و در ضمن فشار خون را بالا برده و سبب پوسيدگي دندان‌ها و همچنين چاقي نيز مي‌شود.


[ یکشنبه هفتم آبان 1391 ] [ 16:41 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
سبوس گندم(2)

نتيجه : اگر سبوس مصرف کنید ديگر موهاي ريخته شده نمي بينيد ، رنگ و روي اهل خانواده باز تر می شود .يبوست نخواهيد داشت ، اسهال هاي مزمن كاهش می یابد ، خون دماغ دختر كوچيكتان را نمي بينيد ، چربي و قند خون بالا درمان می شود ، لكه هاي روي گونه برطرف ميشود ، ناخن هايتان تا نميشود ، سنگ هاي صفرابي به سراغ نمي آيد رشد قدي فرزندانتان افزايش مي يابد . سعي كنيد سبوس را به تدريج به غذاها اضافه كنيد .

مواد تشكيل دهنده سبوس

كالري                  213 كالري

آب                      5/11%

پروتئين                 16 %

چربي                  4 %

كربوهيدرات           6%

كلسيم                119 ميلي گرم

فسفر                  1276 ميلي گرم

آهن                    14 ميلي گرم

سديم                  9 ميلي گرم

پتاسيم                 1121 ميلي گرم

ويتامين 72%             B1واحد

ویتامین ب۲               ۳۵ واحد بین المللی

[ جمعه سوم شهریور 1391 ] [ 22:45 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
سبوس گندم(1)

سبوس 25% وزن گندم را تشكيل ميدهد و 90% سبوس مواد غذايي را تشكيل ميدهد .

كارخانه ها سبوس را از آرد جدا كرده بركت را هم از سر سفره ها برداشته اند . سلامتي و نشاط اهل خانواده در دستان شماست.

سبوس ها براي گاوداري ها مصرف مي شود. داخل هر غذاي آبكي مثل انواع خورش ها ، آش ها ، كيك هايي كه مي پزيد ، انواع دسر يك تا دو قاشق سبوس اضافه كنيد .البته اگر كمي سبوس را بو داده و بريزيد خوشمزه تر خواهد شد . يا هر روز پس از نهار يك قاشق ماست سبوس با ماست مخلوط كرده و ميل نماييد . خلاصه روزي يك قاشق سبوس به ازای هر نفر عضو خانواده مصرف نماييد .

[ چهارشنبه یکم شهریور 1391 ] [ 11:56 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
استفاده از خاكشير ، انجير و زيتون

بهتر است هرروزصبح از خاكشير،انجير و زيتون استفاده شود . استفاده از اين نوع مواد غذايي باعث مي شود كه سيستم گوارش انسان تنظيم خاص خود را داشته باشد و همين امر موجب شادابي ، سلامتي و نشاط او شود .

خاكشير بعد از مصرف در بدن انسان ، موسين يا لعاب توليد مي كند و روده را پاك سازي و آن را فعال مي كند .

انجير به خاطر داشتن قند فراوان باعث فعاليت سلول ها و توليد انرژي زياد مي شود . هم چنين با جـذب آب توسط انجير در روده و در نتيجه ، با متورم شدن آنها ، حركات دودي روده تنظيم ميشود . زيتون به خاطر داشتن مواد مفيدي ، مانند : اسيدلينولئيك و لينولنيك (امگا 3 ، امگا6 و امنگا 9) موجب پاك سازي ديواره روده و مانع رسوب آهني موجود در غذا در ديواره روده مي شود .


[ چهارشنبه یازدهم مرداد 1391 ] [ 9:46 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
عدم استفاده از مايعات در هنگام غذا خوردن(2)

معمولا اين افراد كه بين غذا آب ميخورند دچار بيماري هاييي مانند:، زخم معده ، زخم اثناعشر ، كوليت يا قولنج روده ، فيستول شقاق مقعد ، انگل، بوي بد و تعفن آميز دهان ، حساس و زود رنج شدن ، عصبي شدن و پيله كردن به ديگران ، عفونت هاي كليه ، ناراحتي هاي پوستي ، ريزش مو ، موخوره ، لكه هاي سياه و قهوه اي در صورت و بدن ، مهم تر از همه ضعف بينايي و ده ها بيماري ديگر مي شوند .

اين افراد دچار سوء هاضمه شده و دريچه پيلورمعده آنها ( باب المعده ) ملتهب مي شود و غذا به راحتي از آن عبور نميكند و هميشه ترش مي كنند كه اين امر در نهايت موجب سرطان دريچه پيلور مي شود . در جريان هضم غذا ، بر اثر تحريك شيره گوارشي دريچه پيلور باز مي شود ، ولي اگر اختلالي در اين امر صورت گيرد ، اين عضو كار خود را به درستي انجام نمي دهد و بسته مي ماند . از طرف ديگر ، اسيد معده ، آن را تحريك و باز مي كند و كيموس وارد روده مي شود و احساس ترشي در گلو ميكنيم . در واقع كار ديرچه پيلور بر عكس مي شود و همين امر موجب تورم و بسته شدن آن و در نتيجه ابتلا به سرطان مي شود .

[ سه شنبه دهم مرداد 1391 ] [ 23:9 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
عدم استفاده از مايعات در هنگام غذا خوردن(1)

استفاده نكردن از مايعات هنگام غذا خوردن ؛ به ويژه خوردن چاي بلافاصله بعد از غذا يكي از علت هاي عمده و اصلي بسياري از ناراحتي هاي گوارشي است؛ زيرا اين امر موجب تغييرات فاحشي در شيره گوارشي مي شود و غلظت آن به هم مي خورد . نوشيدن مايعات هنگام غذا موجب مي شود غذا كاملا جويده نشود و شيره غدد بزاقي به اندازه كافي ترشح نشود ؛ زيرا غذا هاي نشاسته اي بايد در دهان هضم شود در غدد بزاقي انسان آنزيمي وجود دارد به نام (پتيالين) كه نشاسته ي موجود در غذا را هضم مي كند .

نوشيدن مايعات همراه با غذا باعث ناراحتي هاي گوارشي و چاقي بيش از حد ميشود ، هم چنان كه در افرادي كه دچار ناراحتي هاي كبدي هستند ، باعث لاغر تر شدن روز به روز آن ها مي شود . از ديگر مضرات آن اين است كه اينگونه افراد مدام از يبوست مزاج رنج مي برند و روز به روز عصبي تر مي شوند . اگر غذا به خوبي در دهان جويده نشود (آنزيم پتيالين) و ماده با ارزش (موسين) در بدن توليد نميشود .

موسين ماده لعاب داري است كه جداره معده و روده را پوشانده و از آن در مقابل اسيد معده محافظت مي كند و موجب مي شود كه انسان دچار زخم معده و و زخم اثناعشر نشود . همچني در صورت خوب جويده نشدن غذا ، ماده با ارزش ضد عفوني كننده دهان ( ليزوزيم ) ترشح نميشود . اين ماده دهان را كه در معرض انواع ميكروب ها و ويروس ها قرار دارد ، كاملا ضد عفوني مي كند .

[ سه شنبه دهم مرداد 1391 ] [ 15:39 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
عدم استفاده از غذا هاي فريز شده

سرمايي كه فريزر هاي خانگي دارند، عموما ، 18 تا 20 درجه زير صفر است . آيا در اين درجه از سرما مواد غذايي ميتوانند فوايد خود را حفظ كنند ؟

اين در حالي است كه براي انجماد مواد غذايي به زمان بيشتري نياز است و اين كم بودن درجه ي سرما ي فريزر هاي خانگي ميتواند موجب فساد مواد غذايي شود.

علاوه بر اين ، هنگام استفاده كردن از مواد منجمد  بايد صبر كرد تا به مرور از حالت انجماد خارج شوند، ولي چنين كاري معمولا انجام نميشود و بلافاصله ان را در داخل آب گرم يا زود پزیا ماکروفر قرار ميدهند. در واقع، با اين كار به جاي غذا، تفاله آن را مصرف ميكنند وهمين امر موجب بيماري هاي گوارشي و ساير ناراحتي ها خواهد شد . 

براي ذخيره كردن مواد غذايي مي توان از روش خشك كردن استفاده نمود .

[ پنجشنبه پنجم مرداد 1391 ] [ 10:32 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
ميوه ها همراه با پوست و دانه خورده شود

ميوه جات ، مواد غذايي بسيار مفيدي هستند كه بايد در رژيم غذايي روزانه از انها استفاده نمود . يكي از عادات بد مردم كشورمان پوست كردن ميوه جاتي مانند ، خيار ، هلو ، سيب و... است.

پوست ميوه بهترين محافظ ميوه است و آن را از خراب شدن حفظ ميكند . چون پوست ميوه در معرض نور مستقيم افتاب قرار دارد ، انواع ويتامين ها در ان وجود دارد و براي سلامتي انسان بسيار مفيد است ؛ هم چنين داراي فيبر فراواني است وحركات دودي روده را تنظيم ميكند.يكي از اثرات مهم و با ارزش پوست ميوه جات جلوگيري از ناراحتي هاي پوستي به خصوص تب خال است.

بهترين روش استفاده از ميوه جات خوردن آنها با پوست است ، البته ميوه جاتي را كه مي شود با پوست خورد مانند: سيب ، گلابي ، هلو ، شليل ، آلو زرد و ... است.

يكي از ميوه جات با ارزشي كه خدا خلق كرده خيار است كه در واقع كار سرم را انجام ميدهد ؛ چون 95% ان آب و 5% باقي مانده املاح و ويتامين است . املاح با ارزش خيار در ته آن وجود دارد و اگر از ته آن خورده شود ، كمبود املاح بدن را تامين ميكند و تلخي ان نيز احساس نميشود .

[ یکشنبه چهارم تیر 1391 ] [ 16:40 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
غذاهاي مضر براي چشم

غذاهايي كه يبوست مزاج ايجاد ميكند مانند: ماست ، چاي ، يخ ، نوشيدن مايعات همراه غذا يا بلافاصله يعد از غذا ، پر خوري ، خوردن غذاهاي خمير مانند : ماكاروني و آش رشته ، تخم مرغ زياد ، سرخ كردني ، غذاهاي چرب و پر حجم ، دوغ ، نوشابه ، نان زياد ، تمام غذاهاي ساندويچ فروشي ها  ، شيريني جات قنادي و مواد مصنوعي ؛ از قبيل پفك ، شكلات ، كاكائو ،  يخمك ، بيسكويت ،  چيپس  ،  غذاهاي شور مانند: كلم شور ،  خيار شور ، نمك زياد ، استفاده نكردن از آب نوشيدني به طور منظم  ،  خيره شدن به نور زياد  ، مطالعه در محيطي كه نور آن كافي نيست ، كم خوابي ،  شب بيداري ،  مطالعه در حال حركت يا در اتوبوس ، عمده ترين عواملي است كه چشم را ضعيف ميكند و ديگري فشار هاي عصبي است .

[ چهارشنبه سی و یکم خرداد 1391 ] [ 21:36 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
برای کاهش وزن، این گونه تلاش کنید!(7)

6.برای لاغری تلاش كنید


این كه از نظر ذهنی خود‌تان را برای رسیدن به موفقیت در كاهش وزن و رسیدن به تناسب اندام آماده كنید خوب است اما مسئله اینجاست كه فقط آمادگی ذهنی كافی نیست وگرنه اكنون تعداد افراد چاق در دنیا بسیار كمتر از وضعیت موجود بود. برای محقق شدن چنین خواسته‌ای باید به تلاش‌های عملی هم دست زده و با تغییر در عادات غذایی، افزایش فعالیت جسمانی و كارهایی از این قبیل، رسیدن به خواسته‌‌تان را امكان پذیر كنید. نمی‌توان برای كاهش وزن فقط نشسته و تصور كنید كه لاغرید و در وضعیت دلخواه هستید بلكه باید خود‌تان را در مسیر رسیدن به هدف قرار داده و پس از آن با ذهنی امیدوار و خوش بین پیش بروید.

پايان

[ پنجشنبه بیست و پنجم خرداد 1391 ] [ 10:58 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
برای کاهش وزن، این گونه تلاش کنید!(6)

. 5ایده‌آل‌گرایی ممنوع!


هر چه زودتر باید خود‌تان را از رده آدم‌های صفر و یك یا سیاه و سفید بیرون بكشید. این طرز فكر مانند سدی در برابر لاغر شدن‌تان عمل می‌كند و همه تلاش‌های‌تان را به هدر می‌دهد. با این دیدگاه، اگر پیش آمد كه به دلیل حضور در یك جشن یا مهمانی یا یك مناسبت خاص، در یك وعده غذایی بیشتر از میزان برنامه‌ریزی شده غذا خوردید، امید و انگیزه‌‌تان را به‌طور كلی از دست داده و از ادامه دادن رژیم دست كشیده‌اید. درحالی‌كه با بخشیدن خود‌تان در چنین مواردی، فرصت ادامه راه را به‌خود‌تان خواهید داد.

[ چهارشنبه بیست و چهارم خرداد 1391 ] [ 15:24 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
برای کاهش وزن، این گونه تلاش کنید!(5)

۴) چگونه مشوق خود باشید؟


بعضی از افراد، مدام خودشان را زیر ذره بین گذاشته، فقط عیب‌ها و كاستی‌های خودشان را می‌بینند، به‌خودشان القاب منفی صفت می‌دهند و این كار را واقع نگری تصور می‌كنند. این در حالی است كه شما هیچ‌وقت حتی دوستتان را با القابی مثل زشت، چاق، بدقیافه و بدریخت صدا نمی‌زنید. همان‌طور كه همیشه سعی می‌كنید با دیگران در كمال احترام برخورد داشته باشید، از نقص‌های‌شان چشم‌پوشی كرده یا مشكل‌شان را با لحنی ملایم به آن‌ها گوشزد كنید و  بهترین دوست خود‌تان باشید و همین رفتار را با خود‌تان نیز داشته باشید. یكی از بهترین روش‌های محترم كردن خود‌تان برای خود‌تان این است كه موفقیت‌های‌تان را ببینید، از آن‌ها شاد شوید و برای خود‌تان جشن بگیرید. یك راه برای شروع ارزش قائل شدن برای خود‌تان این است كه یك فهرست از موفقیت‌هایی كه در برهه‌های مختلف زندگی كسب كرده‌اید تهیه كنید. این فهرست می‌تواند شامل موفقیت‌های شخصی، حرفه‌ای و ویژگی‌های مثبت اخلاقی و جسمی شود. استعدادها و مهارت‌هایی كه دارید را نیز یادداشت كنید و هراز‌گاهی به سراغ این فهرست رفته و با مرور كردن آن، ارزش‌های وجودی‌‌تان را به‌خود‌تان یادآور شوید. همچنین می‌توانید بخشی از یك دفترچه را به انجام كارهای خوب روزانه اختصاص دهید و پس از مدتی ببینید كه چه فهرست بلند بالایی در دست دارید.

[ سه شنبه بیست و سوم خرداد 1391 ] [ 18:26 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
برای کاهش وزن، این گونه تلاش کنید!(4)

3.من هم موفق می‌شوم؟

بسیاری از ما به‌طور ناخودآگاه دائما در حال تخریب خودمان و توانایی‌های‌مان هستیم و به محض این‌كه بخواهیم اقدام مثبتی انجام دهیم، به‌خودمان نهیب می‌زنیم كه از پس انجام این كار برنمی‌آییم. چنین شرایطی درباره بعضی از افرادی كه تصمیم می‌گیرند لاغر شوند هم وجود دارد و باعث می‌شود از اهدافشان دست كشیده و آن‌ها را غیرعملی تصور كنند. اگر این توصیف درباره شما هم صدق می‌كند، هرگاه متوجه شدید در حال فكر كردن به این هستید كه امكان ندارد لاغر شوید، با جمله‌های جایگزین سعی در خنثی كردن این تفكرات داشته‌باشید. به‌عنوان مثال با خود‌تان بگویید وقتی دیگران از عهده انجام چنین كاری برمی‌آیند، من نیز موفق خواهم شد یا این‌كه حتی اگر خیلی زود و خیلی زیاد نتیجه نگیرم اما همان مقدار كاهش وزن هم ارزشمند است و با تلاش بیشتر حتما به نتیجه بهتری خواهم رسید

 

[ سه شنبه بیست و سوم خرداد 1391 ] [ 15:54 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
برای کاهش وزن، این گونه تلاش کنید!(3)

 

 2. رویا‌بافی كنید.

ورزشكاران در ذهن‌شان مراحل رسیدن به پیروزی را تجسم می‌كنند تا با‌ رویا پردازی درباره قهرمان شدن، آن را از یك‌ رویای دور از دسترس به یك امر امكان‌پذیر تبدیل كنند. در حالتی مشابه، شما هم می‌توانید با رویاپردازی درباره رسیدن به وزن مورد نظر این خواسته‌‌تان را به هدفی تحقق‌پذیر تبدیل كنید. فرض كردن خود‌تان در لباسی كه همیشه دوست داشتید بپوشید ولی شرایط جسمی‌‌تان اجازه چنین كاری را نمی‌داده، تجسم خود‌تان با اندامی زیبا در یك مهمانی و قرار دادن خود‌تان در ذهن به جای كسی كه به‌نظر‌تان اندامش شبیه آنچه همیشه در ذهن دارید، موارد خوبی برای‌ رویا‌پردازی است. هنگام تصور‌كردن چنین شرایطی، بهتر است به این فكر كنید كه چقدر از بودن در این حالت‌های دلخواه احساس رضایت و شادی بیشتری در زندگی خواهید داشت.
[ دوشنبه بیست و دوم خرداد 1391 ] [ 23:24 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
برای کاهش وزن، این گونه تلاش کنید!(2)

.۱  اهداف راترسیم كنید


شاید با برنامه و طرحی كه كارگردان‌ها برای شروع كار ساخت فیلم در نظر می‌گیرند آشنا باشید. یك برنامه كه پیش از شروع كار ترسیم شده و به‌طور جزئی تمام مراحل كار را در بر می‌گیرد. این طرح به نوعی به‌عنوان نقشه كار به شمار می‌رود و نشان می‌دهد كه چطور مرحله به مرحله پیشرفت كار صورت می‌گیرد و ساخت فیلم براساس آن جلو می‌رود. متخصصان تغذیه توصیه می‌كنند، برای كاهش وزن هم برنامه‌ای شبیه برنامه كارگردان‌ها می‌تواند جوابگو باشد. به گفته آن‌ها، كافی است آنچه را از لاغر شدن درنظر دارید به بخش‌های مختلف و در زمان‌های كوتاه تقسیم كرده و آن را روی كاغذ پیاده كنید. برای این منظور می‌توانید به‌عنوان مثال یك برنامه 3 ماهه را درنظر بگیرید كه طی آن قرار است مقدار مشخصی وزن كم كنید. در اقدام بعدی، یك جدول زمانی كشیده و آن را به هفته‌های مختلف تقسیم كنید. سپس در آن جزئیاتی از قبیل برنامه خرید، زمان بندی حركات ورزشی و نكات تغذیه‌ای را بگنجانید و خود‌تان را موظف كنید كه براساس آن پیش بروید.

[ دوشنبه بیست و دوم خرداد 1391 ] [ 19:5 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
برای کاهش وزن، این گونه تلاش کنید!(1)


 
چه كسی است كه نخواهد اندامی متناسب و زیبا داشته باشد؟ حتی بیشتر كسانی كه به گفته خودشان با اضافه وزن و چاقی كنار آمده اند، هنگام خرید لباس نیم نگاهی به سایزهای كوچك‌تر می‌اندازند. اگرشما هم جزو همین دسته از افراد هستید این مطلب را بخوانید. با وجود این‌كه این روزها انواع و اقسام ابزارها و امكانات برای لاغری وجود دارد اما هنوز بسیاری از افراد حتی با رژیم گرفتن و استفاده از دستگاه‌های ورزشی به نتیجه مطلوب ‌شان نمی‌رسند و فكر می‌كنند، هرگز نمی‌توانند وزن كم كنند. می‌توان گفت یكی از مهم‌ترین مسائلی كه در لاغر‌شدن تاثیر دارد، باور داشتن به اهداف و داشتن یك نگرش و تصویر مثبت در ذهن است. اگر در ذهن‌تان برنامه و هدف مشخصی برای لاغر شدن داشته باشید، در طول رژیم غذایی‌‌تان باانگیزه بوده و شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت

ادامه دارد....

[ یکشنبه بیست و یکم خرداد 1391 ] [ 23:23 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
از گوش ها محافظت کنیدبا نخوردن چای و ماست

نبايد خود را در معرض صدا هاي زياد قرار دهيد . حداكثر صداي مناسب براي گوش 80 دسي بل است . براي تميز كردن گوش از اجسام تيز يا چوب كبريت استفاده نكنيد و سعي كنيد از شستشوي گوش و ميل كردن غذاهاي يبوست زا ، مانند چاي و ماست اجتناب كنيد . نوشيدن چاي بيشترين صدمه را به گوش مي زند يكي از دلايل وزوز گوش مصرف چاي و ماست زياد است ، زيرا خون را غليظ مي كند براي بهداشت گوش ، بهتر است هنگام رفتن به حمام ، يك قطره روغن بادام تلخ در هر يك از گوش هاي خود بريزيد و بعد از يك ساعت ، آن هارا با يك دستمال گرم و تميز پاك كنيد ؛ زيرا روغن بادام تلخ واكس هاي گوش را نرم و آن هارا خارج مي كند . بهتر است از گوش پاک كن استفاده نشود . از مصرف ميوه جات و سبزيجات فصل غافل نشويد ، روزانه 6 ليوان آب ميل كنيد تا خون رقيق شود و دچار ناراحتي گوش نشويد .

[ پنجشنبه یازدهم خرداد 1391 ] [ 14:44 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
مواد مفيد و مضر براي كليه

مواد غذايي مفيد براي كليه

غذاهايي كه هميشه كليه را شاداب نگه مي دارد عبارتند از: روزي 6 ليوان آب نيم ساعت قبل و دونيم ساعت بعد از غذا، كا هو ، خيار بوته اي با پوست و با ته ، سيب درختي با پوست و دانه ، مغز بادام خام، جوانه گندم تازه ، روغن زيتون ، ليمو ترش تازه و عسل و روزانه دو ليوان نكتار سيب و عسل .

مواد غذايي مضر براي كليه ها :

چاي براي كليه بسيار مضر است  ، سرخ كردني ها ، ادويه جات تند ، شيریني های قنادي ، غذاهاي ساندويچي و نوشيدن مايعات به همراه غذا، نوشابه، آب يخ بخصوص در زماني كه بدن انسان عرق كرده است ، ترشي جات ، سركه ، شوري ، نمك زياد ، غذا هاي چرب و پر حجم ، نان خامه اي ، ماست ، گوشت اردك ، غذاهاي خارج از منزل ، به ويژه غذاهاي طبخ شده در ساندويچي ها ، مانند پيتزا ، سوسيس ، كالباس ، انواع سس و مواد تند و تيز

توجه: عصبي شدن و حرص خوردن و حساس و زود رنج بودن و داشتن يبوست مزاج بيشترين صدمه را به كليه وارد ميكند .

[ یکشنبه هفتم خرداد 1391 ] [ 12:22 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
در فصل بهار توت بخورید

توت سفيد و فوايد آن:

توت سفيد ميوه اي آبدار ، ريز و شيرين و لذيذ است . توت سفيد را تازه مي خورند و براي مصارف زمستان آن را خشك كرده و مانند كشمش مي خورند .

10 فايده توت ها:

پيشگيري از سرطان، افزايش طول عمر ، تصفيه خون ، تقويت كليه ها ، پاك كننده كبد ، بهتر شنيدن و بهتر ديدن ، درمان يبوست ، درمان كم خوني ، درمان سرماخوردگي و آنفولانزا ، درمان سفيد شدن زود رس مو ها ، به طوركلي بهترين موقع خوردن توت ، صبح ناشتا و يا در موقع عصر در فاصله غذاي ظهر و شام است كه زود هضم ميشوند.

معمولا اگر روي غذاي سنگين مخصوصا گوشتي ، آن را بخورند هضم آن مشكل ميشود و توليد نفخ در شكم و روده ها مي كند.

 در كتاب فرخ نامه می نویسد،  اگر بخواهند ميوه توت سفيد ، سياه شود گودالي نزديك ريشه درخت توت بكنند و دو غربال توت سياه در بن درخت انبار كنند تا سال دیگر توت سفيد توت سياه به بار آورد همچنين اگر توت سفيد در بن درخت توت سياه كنند، سپيدار گردد!

[ جمعه پنجم خرداد 1391 ] [ 23:36 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
مواد غذايي مفيد براي كبد

انواع سبزيجات : سبزيجات (به خصوص كاهو ، خيار و هويچ)، روغن زيتون، انار و شاه توت كه اثر معجزه آسايي روي كبد دارد، در حقيقت، شاه توت ضد هپاتيت است !       

ا نواع بذر هاي ملين: از قبيل خاكشير ، اسفرزه ، بارهنگ ، تخم ريحان ، تخم شربتی ، بالنگو، شير خشت ، ترنجبين ، فلوس به مقدار كم 

سوپ جو آش جو   بخصوص نان جوي دو سر و روزانه نوشيدن 6 ليوان آب خنك نيم ساعت قبل و دونيم ساعت بعد از غذا  سالاد فصل همراه با ليمو ترش تازه و روغن زيتون قبل از غذا، زرشك و آب زرشك ، عسل ، كشمش ، توت ، انجير ، برگه هلو و زرد آلو ،  كدو خورشتي ، كدو حلوايي ، كنجد ، اسطوخودوس ، بادرنجبويه ، كاسني ، آب مركبات ، مغز بادام و آلو بخارا.

با تغذيه صحيح و مناسب ميتوان كبد خود را سالم نگه داريد سالم بودن كبد مساوي است با سلامتي.

[ جمعه پنجم خرداد 1391 ] [ 1:17 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
مواد غذايي مضر براي كبد

چاي، شيریني های قنادي، سرخ كردني ها ، پر خوري، غذاهاي چرب و پر حجم ، ماست ، نوشابه ، آب يخ، تخم مرغ ، شوری ها ، نمك زياد، ترشي جات ، سركه، فلفل و ادويه جات تند به مقدار زياد ، سير زياد، تمام غذاهاي ساندويچ فروشي ها ، غذا هاي فريز شده ، غذا هاي زود پز شده ، نوشيدن مايعات همراه با غذا يا بلافاصله بعد از آن ، تنقلات مصنوعي ،آجيل شور، ريزه خواري( يعني اين كه دهان پيوسته بجنبد) ماكاراني،  آش رشته،  انواع دخانيات ، مشروبات الكلي كه موجب سيروز كبدي مي شوند ، عصبي شدن و حرص خوردن ، يبوست مزاج ، تنبلي و عدم فعاليت فيزيكي ، خواب زياد ، تند و سريع غذا خوردن و مصرف گوشت زياد از موادي است كه براي كبد مضر است.

كبد اندام بسيار حساسي است كه اگر از آن به طور صحيح مواظبت نشود ، سريع دچار كم كاري و بيماري ميشود.پس بهتر است در محافظت اين اندام كوشا باشيم.

علاوه بر موارد ذكر شده خوردن ماست به دليل اسيد لاكتيك فراوان آنزيم LDHرا افزايش ميدهد كه در خون جريان دارد و ازدياد اين آنزيم بسيار خطر ناك است.

[ پنجشنبه چهارم خرداد 1391 ] [ 10:38 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]
سبزيجات وميوه جاتي كه برای لاغر شدن مفید هستند

نكته بسيار مهمي كه در اين ميان بايد هميشه به خاطر داشته باشيد اين است كه بدن براي اينكه بتواند سالم باقي بماند و به فعاليت روزانه خود ادامه دهد ، نيازمند ميزان خاصي كالري است . مصرف بيش از اندازه ميوه ها ، سبزيجات و يا گياهاني كه داراي كالري كم هستند مي تواند به شما كمك كند كه وزنتان را كاهش دهيد ، اما بايد تنها بخشي از غذاي روزانه شما را تشكيل دهد بهره گيري از يك رژيم متعادل را هرگز فراموش نكنيد .

 سبزيجاتي كه داراي كالري كم هستند:

مارچوبه بادمجان بروكلي كلم هويچ- گل كلم- كرفس كاسني شاهي خيار رازيانه كدو- تره فرنگي- كاهو ترب- فلفل تربچه اسفناج گوچه فرنگي شلغم

ميوه هايي كه داراي كالري كم هستند:

زرد آلو شاه توت توت سياه نارنج گوجه سبز گريپ فروت گلابي گرمك ليمو پرتقال طالبي هلو آلو تمشك- ريواس توت فرنگي نارنگي هندوانه

با به هم آميختن غذاهايي كه داراي كالري كم هستند به همراه يك منبع خوب پروتئين ، نه تنها قادر خواهيد بود اشتهاي خود را كنترل كنيد ، بلكه سوخت و ساز بدن خود را افزايش ميدهيد . در اين وضع بدن با ذخيره آمينو اسيد هاي لازم مي تواند از ميزان افت  ماهيچه ها نيز جلوگيري به عمل آورد .

[ دوشنبه یکم خرداد 1391 ] [ 14:6 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]