گوشت شتر مرغ

 

گوشت شتر مرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود

 

از ارزش غذایی بسیار بالائی برخورداراست .بطوریکه می توان گفت

 

یکی از کم چربی ترین و سالمترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس

 

است .

 

میزان چربی آن کمتر از 2/1 درصد بوده که یکی از خواص مهم و قابل

 

توجه در بازار مصرف کنونی به شمار می رود . در حالیکه گوشت مرغ

 

6/2 درصد وگوشت گاو تا 12 درصد چربی دارد . به همین دلیل گوشت

 

شترمرغ برای کسانی که دچار اضافه وزن بوده و از رژیم های لاغری

 

پیروی می کنند جایگزین بسیار مناسبی خواهد بود .

 

نکته جالب دیگر در مورد گوشت شترمرغ این است که کلسترول آن

 

حتی از گوشت مرغ هم پایین تر است . همچنین اسیدهای چرب غیر

 

اشباع موجود دریافت های شترمرغ 30درصد مجموع اسیدهای چرب

 

را تشکیل می دهد که یکی از مزیت های گوشت شترمرغ محسوب

 

می شود .

 

این مزایا به همراه میزان بالای اسیدچرب امگا-3 درگوشت شترمرغ باعث

 

شده که این گوشت انتخاب بسیارخوبی برای بیماران قلبی– عروقی و

 

سالمندان بوده تا با اطمینان بیشتری بتوانند نیازهای پروتئینی خود را

 

برطرف سازد.از طرف دیگر میزان کم سدیم درگوشت شترمرغ،استفاده

 

از آن را برای افرادی که دچار پرفشاری خون هستند ممکن می سازد .

 

گوشت شترمرغ از نظر پروتئین و آهن نیز از جایگاه بسیار خوبی برخوردار

 

است و لذا برای افرادکم خون و زنان باردارانتخاب مناسبی خواهد بود .

 

به علاوه گوشت شتر مرغ میزان بالایی از عناصری مانند روی و منیزیم

 

رانیز داراست . این گوشت نیاز بدن به ویتامین pp  (نیاسین ) را تأمین

 

کرده و نسبت به سایر گوشت ها مقادیر بیشتری ویتامین های A،C،B1

 

B2 دارد . علاوه بر موارد بالا گوشت شتر مرغ به میزان بسیار چشمگیری

 

ترد بوده و از قابلیت هضم استثنائی برخوردار است . بطوریکه 90درصد

 

آن قابل هضم بوده و از این حیث پس از ماهی در رتبه دوم قرار دارد . در

 

صورتیکه گوشت های جوجه و گاو87 درصد قابلیت هضم دارند .

 

 

+ نوشته شده توسط سيد محمد رضا حسيني يزدي در یکشنبه ششم خرداد 1386 و ساعت 11:2 |