گامی به سوی تندرستی

تخمه کدو میل نمایید .

 

    تخم کدواملاحی چون فسفر،منیزیم ،مس ،سلنیوم و روی دارد.منیزیم نقش

 

مهمی را درسلامت سیستم قلبی (ثبت ضربان قلب ) کاهش سکته و

 

جلوگیری از افسردگی و سرگیجه دارد . البته ،کاهش فشارهای عصبی

 

وسردرد از اثرات دیگر آن است.

 

فسفر روی دندان ها ،استخوان ها ،چشم ،کبد ،ماهیچه و سلول های

 

مغزی مؤثر است .

 

مس ،نقش اساسی در تولید هموگلوبین دارد و درنتیجه ی ساخت گلبول

 

های قرمز ،کم خونی را درمان می کند .

 

سلنیوم در حفظ سلامتی پوست و فعالیتهای غده تیروئید نقش دارد .

 

روی موجود در تخم کدو برای بالا بردن مقاومت بدن در برابر بیماری ها ،

 

نقش مؤثری ایفا می کند از دیگر آثار مثبت تخم کدو می توان به موارد

 

زیر اشاره کرد :

 

درمان درد مفاصل ، خاصیت ضد انگلی ،درمان سنگ کلیه و مثانه ،درمان

 

نقرس و ادم ،افزایش میزان شیر مادر و کاهش تورم دست و پای زنان بعد

 

از وضع حمل .

 

از تخم کدو روغنی تهیه می شود که تمام خواص کدو را دارد . مصرف

 

روغن تخم کدو به دلیل داشتن نقطه ی اشتغال پایین به صورت پخته یا

 

سرخ شده ،توصیه نمی شود . زیرا در اثر گرما بیشتر خواص ارزشمند

 

خود را از دست می دهد . بنابر این ،برای مصارف سرد مثل سالاد بسیار

 

مناسب است .

 

کدو و روغن حاصل از آن ،دنیایی از مواد ارزشمند و حیاتی است بنابر 

            این ،آن را در برنامه ی غذایی خود بگنجانید .

 

[ پنجشنبه چهارم مرداد 1386 ] [ 9:32 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]