خواص ضد سرطانی کشک

 

    کشک به علت داشتن گلوتاتیون قابل جذب قویترین اکسیدان به شمار

 

    می رود . گلوتاتیون نوعی پروتئین است که در خمیر مایه کشف شده .

 

    این پروتئین در نسوج بدن پخش است خاصیت واسطه حمل هیدروژن را

 

     برعهده دارد .گلوتاتیون دارای خاصیت سم زدایی ، آنتی اکسیدان و تقویت

 

     سیستم ایمنی به خصوص در تولید لنفوسیتهای T است در دو خاصیت

 

     نخست اثرات درمانی و پیشگیری کننده این ماده به وضوح ثابت شده و

 

     رادیکالهای آزاد را مهار می کند .نقش این پروتئین در تسکین عوارض

 

     ورزشهای سنگین، بیماریهای ناشی از تماس با اشعه یا شیمی درمانی

 

     وترک اعتیادبه دخانیات قابل توجه است نکته مهم آن است که گلوتاتیون

 

    نمی تواند از دیواره سلولی عبور کند و به همین علت فقط نوعی از آن

 

    که داخل سلول تولید می شود قابل استفاده است اما از آن جایی که

 

    ظرفیت بدن درساختن گلوتاتیون محدوداست ، پس باید بدن ازمنبع خارجی

 

    هم استفاده کند البته مواد غذایی مختلف دارای گلوتاتیون هستند اما یا

 

     در دستگاه گوارش از بین می رود یا وارد سلول نمی شود . در صورتی

 

     که تحقیقات نشان می دهد کشک مقادیر فراوانی پیش ساز گلوتاتیون را

 

     داردکه به خوبی از دستگاه گوارش جذب و واردگردش خون می شود و

 

    به راحتی از دیواره سلول هم عبور می کند . خواص مهم گلوتاتیون در

 

    کنترل رادیکالهای آزاد موجب پیشگیری از سرطانها ، کند شدن روند پیری

 

    و افزایش طول عمرسلول می شود افزایش قدرت سم زدایی کبد و تقویت

 

   دفاع طبیعی بدن بخصوص در سالمندان با تحریک تولید سلولهای ایمنی از

 

   دیگر فواید آن است .

+ نوشته شده توسط سيد محمد رضا حسيني يزدي در پنجشنبه ششم دی 1386 و ساعت 12:9 |