ایا می دانید اسفناج پخته مانده مشکل زا ست ؟

    آیا خوردن اسفناج پخته مشکل ساز می باشد ؟

 

   اسفناج پخته باید بلافاصله پس از پخت مصرف شود ، چرا که ماندن

 

   اسفناج در مدت زمان طولانی باعث ایجاد تر کیبات سمی (نیترات و

 

   نیتریت ) می شود . این گونه ترکیبات برای انسان مضر بوده وبه

 

   سرطان منجر می گردد . به همین منظور هنگام تهیه ی غذا سعی

 

   کنید از اسفناج تازه استفاده کرده و به مقدار مصرف همان وعده

 

   غذایی تهیه نمایید . از نگهداری غذاهایی که در تهیه ی آن ها اسفناج

 

  به کار رفته خود داری شود .

[ یکشنبه بیست و ششم خرداد 1387 ] [ 11:16 ] [ سيد محمد رضا حسيني يزدي ] [ ]